Annelies van Biesbergen
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Annelies van Biesbergen
Annelies van Biesbergen

Annelies van Biesbergen (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Annelies van BIESBERGEN (XXe eeuw) voor informatie over Annelies van Biesbergen zie onderstaande LINK http://www.ateliervanbiesbergen.exto.nl/

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Annelies van Biesbergen aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Annelies van Biesbergen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Annelies van Biesbergen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Annelies van Biesbergen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Annelies van Biesbergen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Annelies van Biesbergen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Annelies van Biesbergen!

Volg het aanbod kunst van Annelies van Biesbergen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Annelies van Biesbergen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Annelies van Biesbergen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Annelies van Biesbergen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Annelies van Biesbergen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Annelies van Biesbergen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Annelies van Biesbergen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Annelies van Biesbergen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Annelies van Biesbergen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Annelies van Biesbergen?

Kunst kopen van Annelies van Biesbergen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Annelies van Biesbergen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Annelies van Biesbergen. Om meer kans te maken om de Annelies van Biesbergen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Annelies van Biesbergen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.