Anselm Kiefer (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anselm Kiefer
Anselm Kiefer (1945)

Anselm Kiefer (1945)

Kunstenaar

Anselm KIEFER (1945 Donaueschingen)

Aangeboden items
2
Verkochte items
7
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (20 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Anselm Kiefer - "Biographie", gesigneerd boek met tekening kopen? Bied vanaf 370!
Anselm Kiefer - "Biographie", gesigneerd boek met tekeningKunstboeken
Geplaatst doorMu123
Eindtijd 15-12-2022 om 22:16
Jaartal2021
TechniekSoftcover
Afmetingen22 cm x 15 cm (h x b)
Anselm Kiefer - 3 boekwerken/catalogi kopen? Bied vanaf 50!
Anselm Kiefer - 3 boekwerken/catalogiKunstboeken
Geplaatst doorMiles
Eindtijd 12-01-2023 om 19:48
Jaartal1986
TechniekSoftcover
Afmetingen30 cm x 27 cm (h x b)

Kunst kopen van Anselm Kiefer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anselm Kiefer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anselm Kiefer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anselm Kiefer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anselm Kiefer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anselm Kiefer!

Volg het aanbod kunst van Anselm Kiefer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anselm Kiefer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anselm Kiefer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anselm Kiefer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anselm Kiefer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anselm Kiefer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anselm Kiefer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anselm Kiefer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anselm Kiefer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anselm Kiefer?

Kunst kopen van Anselm Kiefer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anselm Kiefer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anselm Kiefer. Om meer kans te maken om de Anselm Kiefer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anselm Kiefer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.