Antal Berkes (1874-1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Antal Berkes
Antal Berkes (1874-1938)

Antal Berkes (1874-1938)

Kunstenaar

Antal BERKES (Boedapest 1874 - ?? 1938)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Hongaars Hongaars  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Antal Berkes - Olieverfschilderij - Wintergezicht kopen? Bied vanaf 125!
Antal Berkes - Olieverfschilderij - WintergezichtSchilderij
Geplaatst doordot64
Eindtijd 27-11-2022 om 20:30
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen21 cm x 31.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Antal Berkes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Antal Berkes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Antal Berkes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Antal Berkes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Antal Berkes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Antal Berkes!

Volg het aanbod kunst van Antal Berkes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Antal Berkes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Antal Berkes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Antal Berkes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Antal Berkes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Antal Berkes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Antal Berkes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Antal Berkes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Antal Berkes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Antal Berkes?

Kunst kopen van Antal Berkes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Antal Berkes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Antal Berkes. Om meer kans te maken om de Antal Berkes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Antal Berkes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.