Anton Corbijn (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anton Corbijn
Anton Corbijn (1955)

Anton Corbijn (1955)

Kunstenaar

Anton CORBIJN (Strijen, 1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (78 x Favoriet)
filters
Anton Corbijn - Herman Brood kopen? Bied vanaf 200!
Anton Corbijn (1955) Nederlands Herman Brood
TechniekHardcover
Afmetingen28 cm x 24.5 cm (h x b)
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
FA. (10)

Kunst kopen van Anton Corbijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anton Corbijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anton Corbijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anton Corbijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anton Corbijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anton Corbijn!

Volg het aanbod kunst van Anton Corbijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anton Corbijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anton Corbijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anton Corbijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anton Corbijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anton Corbijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anton Corbijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anton Corbijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anton Corbijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anton Corbijn?

Kunst kopen van Anton Corbijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anton Corbijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anton Corbijn. Om meer kans te maken om de Anton Corbijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anton Corbijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.