Anton Lutgerink (1930-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anton Lutgerink
Anton Lutgerink (1930-2012)

Anton Lutgerink (1930-2012)

Kunstenaar

Anton LUTGERINK (Tilburg 1930 - 2012 Rotterdam)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Anton Lutgerink - Abstracte (ZERO) compositie kopen? Bied vanaf 250!
Anton Lutgerink - Abstracte (ZERO) compositieSchilderij
Geplaatst doorArtandDesignonline
Eindtijd 12-02-2023 om 20:05
Jaartal1968
TechniekAcryl
Afmetingen82 cm x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Anton Lutgerink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anton Lutgerink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anton Lutgerink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anton Lutgerink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anton Lutgerink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anton Lutgerink!

Volg het aanbod kunst van Anton Lutgerink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anton Lutgerink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anton Lutgerink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anton Lutgerink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anton Lutgerink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anton Lutgerink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anton Lutgerink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anton Lutgerink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anton Lutgerink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anton Lutgerink?

Kunst kopen van Anton Lutgerink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anton Lutgerink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anton Lutgerink. Om meer kans te maken om de Anton Lutgerink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anton Lutgerink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.