Anton Smeerdijk (1885-1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anton Smeerdijk
Anton Smeerdijk (1885-1965)

Anton Smeerdijk (1885-1965)

Kunstenaar

Anton SmeerdijkKortenhoef 1885 - 1965 Kortenhoef, HollandDe kunschilder Anton Smeerdijk toonde als telg van een 's-gravelandse wasserijfamilie al vroeg kunstzinnige aanleg. In de zondagsdienst van de hervormde kerk maakt hij als kind al schetsjes van het interieur tijdens een kerkdienst, die hij later uitwerkte tot een rembrandtiek schilderij. Hij mocht naar de Rijksacademie in Amsterdam, waar hij als zovele anderen studeerde onder de professoren Alleb_, Dake en Van de Waay. Studiegenoten van hem waren de latere 'modernen' Jan Sluyters en Leo Gestel. Zijn vroege werk laat zien dat hij diep onder de indruk was van de Haagse School. Bekend is zijn werk: "Winter in Kortenhoef", wat duidelijk is ge

Aangeboden items
0
Verkochte items
13
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Anton Smeerdijk (1885-1965) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 13 items van Anton Smeerdijk (1885-1965) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 14 mensen die Anton Smeerdijk (1885-1965) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Anton Smeerdijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anton Smeerdijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anton Smeerdijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anton Smeerdijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anton Smeerdijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anton Smeerdijk!

Volg het aanbod kunst van Anton Smeerdijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anton Smeerdijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anton Smeerdijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anton Smeerdijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anton Smeerdijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anton Smeerdijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anton Smeerdijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anton Smeerdijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anton Smeerdijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anton Smeerdijk?

Kunst kopen van Anton Smeerdijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anton Smeerdijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anton Smeerdijk. Om meer kans te maken om de Anton Smeerdijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anton Smeerdijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.