Antonio Saura (1930-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Antonio Saura
Antonio Saura (1930-1998)

Antonio Saura (1930-1998)

Kunstenaar

Antonio SAURA (Huesca 1930 - Cuenca 1998)

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
filters
Antonio Saura - Kleurenoffset-litho. Affiche: ROLAND GARROS 1997 kopen? Bied vanaf 50!
Antonio Saura (1930-1998) Spaans Kleurenoffset-litho. Affiche: ROLAND GARROS 1997
TechniekOffset
Afmetingen76 x 56 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Antonio Saura

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Antonio Saura? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Antonio Saura. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Antonio Saura en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Antonio Saura te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Antonio Saura!

Volg het aanbod kunst van Antonio Saura te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Antonio Saura te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Antonio Saura instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Antonio Saura kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Antonio Saura!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Antonio Saura kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Antonio Saura en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Antonio Saura via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Antonio Saura of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Antonio Saura?

Kunst kopen van Antonio Saura begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Antonio Saura, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Antonio Saura. Om meer kans te maken om de Antonio Saura te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Antonio Saura! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.