Anya Janssen (1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Anya Janssen
Anya Janssen (1962)

Anya Janssen (1962)

Kunstenaar

Anya Janssen (Nijmegen, 1962) is afgestudeerd aan de Akademie voor beeldende kunsten in Arnhem (1985). Sindsdien heeft ze talloze tentoonstellingen gehad in binnen- en buitenland. Ze woont en werkt in Arnhem.

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Anya Janssen - Displaced kopen? Bied vanaf 85!
Anya Janssen - DisplacedGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 11-12-2022 om 21:00
Jaartal2000
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen65 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Anya Janssen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anya Janssen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anya Janssen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anya Janssen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anya Janssen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anya Janssen!

Volg het aanbod kunst van Anya Janssen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anya Janssen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anya Janssen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anya Janssen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anya Janssen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anya Janssen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anya Janssen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anya Janssen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anya Janssen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anya Janssen?

Kunst kopen van Anya Janssen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anya Janssen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anya Janssen. Om meer kans te maken om de Anya Janssen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anya Janssen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.