Arent Harmen Saaltink (1887-1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arent Harmen Saaltink
Arent Harmen Saaltink (1887-1968)

Arent Harmen Saaltink (1887-1968)

Kunstenaar

Arent Harmen SAALTINK (Reeuwijk 1887 - Eibergen 1968)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Arent Harmen Saaltink - zonder titel kopen? Bied vanaf 35!
Arent Harmen Saaltink (1887-1968) Nederlands zonder titel
TechniekEts
Afmetingen7 x 12 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Arent Harmen Saaltink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arent Harmen Saaltink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arent Harmen Saaltink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arent Harmen Saaltink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arent Harmen Saaltink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arent Harmen Saaltink!

Volg het aanbod kunst van Arent Harmen Saaltink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arent Harmen Saaltink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arent Harmen Saaltink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arent Harmen Saaltink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arent Harmen Saaltink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arent Harmen Saaltink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arent Harmen Saaltink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arent Harmen Saaltink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arent Harmen Saaltink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arent Harmen Saaltink?

Kunst kopen van Arent Harmen Saaltink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arent Harmen Saaltink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arent Harmen Saaltink. Om meer kans te maken om de Arent Harmen Saaltink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arent Harmen Saaltink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.