• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Arie Ketting de Koningh (1815-1867)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Arie Ketting de Koningh

Arie Ketting de Koningh (1815-1867)

Kunstenaar

Arie KETTING DE KONINGH (Dordrecht 1815 - Amersfoort 1867)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Arie Ketting de Koningh - Koeien (P Potter) 1846 kopen? Bied vanaf 20!
Arie Ketting de Koningh - Koeien (P Potter) 1846

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorciscus_9com

Eindtijd25-05-2022 om 21:56

Jaartal1846
TechniekLitho
Afmetingen16.5 cm x 22 cm (h x b)
GesigneerdNaam gedrukt
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Arie Ketting de Koningh

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arie Ketting de Koningh? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arie Ketting de Koningh. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arie Ketting de Koningh en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arie Ketting de Koningh te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arie Ketting de Koningh!

Volg het aanbod kunst van Arie Ketting de Koningh te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arie Ketting de Koningh te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arie Ketting de Koningh instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arie Ketting de Koningh kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arie Ketting de Koningh!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arie Ketting de Koningh kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arie Ketting de Koningh en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arie Ketting de Koningh via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arie Ketting de Koningh of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arie Ketting de Koningh?

Kunst kopen van Arie Ketting de Koningh begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arie Ketting de Koningh, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arie Ketting de Koningh. Om meer kans te maken om de Arie Ketting de Koningh te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arie Ketting de Koningh! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.