• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Arien Winkel (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arien Winkel

Arien Winkel (1944)

Kunstenaar

Ariën WINKEL

Schilder, graficus, aquarellist

Geboren in 1944 te Haarlem.

Opleiding:

Winkel ging naar de Ateliers ’63 in Haarlem.

Winkel heeft gewoond en gewerkt in Haarlem, Amsterdam, Uithoorn en Enkhuizen.

Al op jonge leeftijd kwam Ariën Winkel in contact met de ‘stal’ van galerie Espace, waartoe onder meer Anton Heyboer, Karel Appel, Corneille en Lucebert behoorden. Met Corneille heeft hij een levenslange vriendschap gehad. Pieter Leffelaar bad, als directeur van het Singer Museum in Laren, ook steun aan Winkel. Winkel maakt vooral figuurvoorstellingen, stillevens en landschapsvoorstellingen met olie- en acrylverf op doek, en met spuitbus en pastel op papier. Inspiratie voor zijn werk zijn vaak vrouwen en muziek

Winkel leefde niet alleen van zijn kunst: hij was ook docent aan de Amsterdamse pedagogische academie en gaf les in tekenen en handarbeid op diverse middelbare scholen. Van 1974 tot 1995 was Winkel directeur van het Stedelijk Museum in Enkhuizen, en hij is een aantal jaar kunstrecensent geweest.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
150
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (20 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Arien Winkel - Dans L' Atelier kopen? Bied vanaf 150!
Arien Winkel - Dans L' Atelier

Schilderij

Geplaatst doorKunstmakelaar

Eindtijd15-02-2022 om 21:03

Jaartal2002
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen58 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Arien Winkel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arien Winkel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arien Winkel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arien Winkel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arien Winkel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arien Winkel!

Volg het aanbod kunst van Arien Winkel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arien Winkel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arien Winkel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arien Winkel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arien Winkel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arien Winkel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arien Winkel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arien Winkel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arien Winkel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arien Winkel?

Kunst kopen van Arien Winkel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arien Winkel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arien Winkel. Om meer kans te maken om de Arien Winkel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arien Winkel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.