• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Armando de Stefano (1926-2021)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Armando de Stefano

Armando de Stefano (1926-2021)

Kunstenaar

Armando DE STEFANO (Napels 1926 - Napels 2021)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Italiaans
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Armando de Stefano - Avarizia kopen? Bied vanaf 40!
Armando de Stefano - Avarizia

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorserARTE

Eindtijd29-05-2022 om 19:48

Jaartal1978
TechniekVaria
Afmetingen28 cm x 21 cm (h x b)

Kunst kopen van Armando de Stefano

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Armando de Stefano? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Armando de Stefano. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Armando de Stefano en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Armando de Stefano te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Armando de Stefano!

Volg het aanbod kunst van Armando de Stefano te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Armando de Stefano te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Armando de Stefano instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Armando de Stefano kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Armando de Stefano!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Armando de Stefano kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Armando de Stefano en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Armando de Stefano via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Armando de Stefano of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Armando de Stefano?

Kunst kopen van Armando de Stefano begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Armando de Stefano, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Armando de Stefano. Om meer kans te maken om de Armando de Stefano te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Armando de Stefano! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.