• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Armen Eloyan (1966)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Armen Eloyan

Armen Eloyan (1966)

Kunstenaar

Armen Eloyan , geboren in Yerevan , Armenia in 1966. Opleiding aan Academy of arts in Yerevan en later aan de Rijksakademie te Amsterdam. Woont en werkt afwisselend in Zürich, Londen en Amsterdam. Had exposities , solo en groeps- , in Antwerpen, Zürich, Londen , Amsterdam, Parijs, New York en Shanghai.

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Armeens Nederlands
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Armen Eloyan - Zonder titel kopen? Bied vanaf 100!
Armen Eloyan - Zonder titel

Schilderij

Geplaatst doorEscaper

Eindtijd13-03-2022 om 22:40

Jaartal1994
TechniekGouache
Afmetingen33.5 cm x 32.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Armen Eloyan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Armen Eloyan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Armen Eloyan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Armen Eloyan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Armen Eloyan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Armen Eloyan!

Volg het aanbod kunst van Armen Eloyan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Armen Eloyan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Armen Eloyan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Armen Eloyan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Armen Eloyan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Armen Eloyan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Armen Eloyan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Armen Eloyan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Armen Eloyan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Armen Eloyan?

Kunst kopen van Armen Eloyan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Armen Eloyan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Armen Eloyan. Om meer kans te maken om de Armen Eloyan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Armen Eloyan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.