Arnie R. Fisk (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arnie R. Fisk
Arnie R. Fisk (1947)

Arnie R. Fisk (1947)

Kunstschilder, Graficus

Arnie R. FISK (Northern Ontario 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Canadees Canadees  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Arnie R. Fisk - Set van 4 “Servies” kopen? Bied vanaf 110!
Arnie R. Fisk - Set van 4 “Servies”Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorIkafoe
Eindtijd 28-02-2023 om 21:45
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen39 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Arnie R. Fisk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arnie R. Fisk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arnie R. Fisk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arnie R. Fisk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arnie R. Fisk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arnie R. Fisk!

Volg het aanbod kunst van Arnie R. Fisk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arnie R. Fisk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arnie R. Fisk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arnie R. Fisk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arnie R. Fisk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arnie R. Fisk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arnie R. Fisk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arnie R. Fisk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arnie R. Fisk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arnie R. Fisk?

Kunst kopen van Arnie R. Fisk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arnie R. Fisk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arnie R. Fisk. Om meer kans te maken om de Arnie R. Fisk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arnie R. Fisk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.