Arthur Paunzen (1890-1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arthur Paunzen
Arthur Paunzen (1890-1955)

Arthur Paunzen (1890-1955)

Kunstenaar

Arthur PAUNZEN (1890 - 1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Arthur Paunzen - Onbekend kopen? Bied vanaf 30!
Arthur Paunzen - OnbekendGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorJorisal
Eindtijd 14-02-2023 om 22:23
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
Afmetingen44 cm x 36 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Arthur Paunzen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arthur Paunzen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arthur Paunzen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arthur Paunzen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arthur Paunzen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arthur Paunzen!

Volg het aanbod kunst van Arthur Paunzen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arthur Paunzen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arthur Paunzen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arthur Paunzen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arthur Paunzen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arthur Paunzen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arthur Paunzen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arthur Paunzen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arthur Paunzen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arthur Paunzen?

Kunst kopen van Arthur Paunzen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arthur Paunzen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arthur Paunzen. Om meer kans te maken om de Arthur Paunzen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arthur Paunzen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.