August Trummer (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. August Trummer
August Trummer (1946)

August Trummer (1946)

Kunstenaar

August TRUMMER (Grottenhof 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
August Trummer - Zonder titel kopen? Bied vanaf 44!
August Trummer - Zonder titelTekening / Aquarel
Geplaatst doornelleke1958
Eindtijd 26-03-2023 om 17:00
Jaartal1998
TechniekAquarel
Afmetingen66 cm x 86 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van August Trummer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van August Trummer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van August Trummer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van August Trummer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van August Trummer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen August Trummer!

Volg het aanbod kunst van August Trummer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van August Trummer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u August Trummer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe August Trummer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van August Trummer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van August Trummer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van August Trummer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van August Trummer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van August Trummer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van August Trummer?

Kunst kopen van August Trummer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van August Trummer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van August Trummer. Om meer kans te maken om de August Trummer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van August Trummer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.