Auguste Lepere (1849-1918)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Auguste Lepere
Auguste Lepere (1849-1918)

Auguste Lepere (1849-1918)

Kunstenaar

Auguste LEPERE (Parijs 1849 - Domme 1918)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Auguste Lepere - Rodin: Vrouwelijk naakt - houtsnede 1898, uit 2 blokken - fraai ingelijst kopen? Bied vanaf 60!
Auguste Lepere - Rodin: Vrouwelijk naakt - houtsnede 1898, uit 2 blokken - fraai ingelijstPrenten voor 1900
Geplaatst doorMiles
Eindtijd 12-01-2023 om 20:18
Jaartal1898
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen39 cm x 31 cm (h x b)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Auguste Lepere

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Auguste Lepere? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Auguste Lepere. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Auguste Lepere en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Auguste Lepere te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Auguste Lepere!

Volg het aanbod kunst van Auguste Lepere te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Auguste Lepere te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Auguste Lepere instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Auguste Lepere kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Auguste Lepere!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Auguste Lepere kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Auguste Lepere en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Auguste Lepere via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Auguste Lepere of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Auguste Lepere?

Kunst kopen van Auguste Lepere begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Auguste Lepere, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Auguste Lepere. Om meer kans te maken om de Auguste Lepere te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Auguste Lepere! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.