Augusto Murer (1922-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Augusto Murer
Augusto Murer (1922-1985)

Augusto Murer (1922-1985)

Beeldhouwer

Augusto MURER (Falcade 1922 – Padova 1985) 

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Augusto Murer - Don Quichotte kopen? Bied vanaf 350!
Augusto Murer - Don QuichotteBeeld / Object
Geplaatst doordorisw
Eindtijd 24-03-2023 om 22:33
Jaartal1978
TechniekBrons
Afmetingen40 cm x 28 cm x 19 cm (h x b x d)
Gewicht4500 g
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd

Kunst kopen van Augusto Murer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Augusto Murer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Augusto Murer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Augusto Murer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Augusto Murer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Augusto Murer!

Volg het aanbod kunst van Augusto Murer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Augusto Murer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Augusto Murer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Augusto Murer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Augusto Murer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Augusto Murer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Augusto Murer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Augusto Murer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Augusto Murer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Augusto Murer?

Kunst kopen van Augusto Murer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Augusto Murer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Augusto Murer. Om meer kans te maken om de Augusto Murer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Augusto Murer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.