Bambara
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bambara
Bambara

Bambara

Etnografica

Stam uit Mali, Afrika.

Aangeboden items
3
Verkochte items
7
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Bambara - 221113 - Nice African Bambara mask - Cameroon. kopen? Bied vanaf 65!
Bambara - 221113 - Nice African Bambara mask - Cameroon.Etnografica
Geplaatst doorAfrica-Gallery
Eindtijd 10-01-2023 om 20:56
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
Afmetingen32 cm x 17 cm x 12 cm (h x b x d)
Bambara - 230102 - Old & Rare African Bambara double head mask - Mali. kopen? Bied vanaf 250!
Bambara - 230102 - Old & Rare African Bambara double head mask - Mali.Etnografica
Geplaatst doorAfrica-Gallery
Eindtijd 01-02-2023 om 20:11
Periode1900 t/m 1944
TechniekHout
Afmetingen52 cm x 41 cm x 21 cm (h x b x d)
Bambara - 230128 - African Bambara mask - Mali. kopen? Bied vanaf 75!
Bambara - 230128 - African Bambara mask - Mali.Etnografica
Geplaatst doorAfrica-Gallery
Eindtijd 02-02-2023 om 20:56
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
Afmetingen43 cm x 26 cm x 18 cm (h x b x d)

Etnografica kopen van Bambara

Wilt u graag etnografica objecten kopen van Bambara? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke wereldkunst en etnografica objecten van Bambara. Betaalbare en exclusieve etnografica kopen van Bambara is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle etnografica objecten van Bambara te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod etnografica van Bambara te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod etnografica van Bambara te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bambara instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Bambara objecten in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle etnografica van uw favoriete stammen, culturen of makers eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk etnografica van Bambara!

Waarom via Kunstveiling etnografica van Bambara kopen?

Via Kunstveiling koopt u etnografische objecten van Bambara en andere stammen, culturen of makers tegen veilingprijzen. Etnografica kopen van Bambara via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf etnografica van Bambara, kunst, sieraden of vinyl verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een etnografisch object van Bambara?

Etnografica kopen van Bambara begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op etnografica van Bambara. Om meer kans te maken om het etnografica object van Bambara te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere etnografica van Bambara! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.