Barbara Elisabeth van Houten (1862-1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Barbara Elisabeth van Houten
Barbara Elisabeth van Houten (1862-1950)

Barbara Elisabeth van Houten (1862-1950)

Kunstenaar

Barbara Elisabeth van HOUTEN (Groningen 1862 - Den Haag 1950)

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Barbara Elisabeth van Houten (1862-1950) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Barbara Elisabeth van Houten (1862-1950) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Barbara Elisabeth van Houten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Barbara Elisabeth van Houten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Barbara Elisabeth van Houten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Barbara Elisabeth van Houten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Barbara Elisabeth van Houten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Barbara Elisabeth van Houten!

Volg het aanbod kunst van Barbara Elisabeth van Houten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Barbara Elisabeth van Houten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Barbara Elisabeth van Houten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Barbara Elisabeth van Houten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Barbara Elisabeth van Houten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Barbara Elisabeth van Houten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Barbara Elisabeth van Houten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Barbara Elisabeth van Houten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Barbara Elisabeth van Houten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Barbara Elisabeth van Houten?

Kunst kopen van Barbara Elisabeth van Houten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Barbara Elisabeth van Houten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Barbara Elisabeth van Houten. Om meer kans te maken om de Barbara Elisabeth van Houten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Barbara Elisabeth van Houten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.