Barend Johan Stronkhorst (1876-1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Barend Johan Stronkhorst
Barend Johan Stronkhorst (1876-1953)

Barend Johan Stronkhorst (1876-1953)

Kunstenaar

Barend Johan Stronkhorst werd op 20 februari 1876 in Harderwijk geboren en overleed op 6 november 1953 in Laren (NH).Stronkhorst volgde geen specifieke kunstzinnige opleidingen en was een autodidact.Ofschoon een verdienstelijk kunstenaar was hij toch in de eerste plaats hotelier waarmee hij zich ook een basisinkomen verschafte.Als kunstenaar was hij zowel actief in Abcoude-Proosdij, Laren NH., De Werken (bij Sleeuwijk) en Bussum.Naast schilderen waagde hij zich ook en succesvol aan het maken van etsen en tekeningen.Literatuur: Scheen 1969-1970 Scheen 1981 , p. 503 (als: Stronkhorst, Barend Johan)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Barend Johan Stronkhorst - C4105-8 - Kijkje in de achtertuin kopen? Bied vanaf 20!
Barend Johan Stronkhorst - C4105-8 - Kijkje in de achtertuinGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMarsmeijer
Eindtijd 30-10-2022 om 21:57
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
Afmetingen30.5 cm x 23.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Barend Johan Stronkhorst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Barend Johan Stronkhorst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Barend Johan Stronkhorst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Barend Johan Stronkhorst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Barend Johan Stronkhorst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Barend Johan Stronkhorst!

Volg het aanbod kunst van Barend Johan Stronkhorst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Barend Johan Stronkhorst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Barend Johan Stronkhorst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Barend Johan Stronkhorst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Barend Johan Stronkhorst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Barend Johan Stronkhorst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Barend Johan Stronkhorst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Barend Johan Stronkhorst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Barend Johan Stronkhorst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Barend Johan Stronkhorst?

Kunst kopen van Barend Johan Stronkhorst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Barend Johan Stronkhorst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Barend Johan Stronkhorst. Om meer kans te maken om de Barend Johan Stronkhorst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Barend Johan Stronkhorst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.