Bart van der Leck (1876-1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bart van der Leck
Bart van der Leck (1876-1958)

Bart van der Leck (1876-1958)

Kunstenaar

Bart van der LECK (Utrecht 1876 - Blaricum 1958)

Keramist, collagist, glasschilder, ontwerper, interieurontwerper, graficus, lithograaf, illustrator, monumentaal kunstenaar, schilder, textielkunstenaar, tekenaar en aquarellist. Wordt beschouwd als de grondlegger van een nieuwe vorm van realisme (kubistsiche vorm) in de vaderlandse schilderkunst.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Bart van der Leck

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bart van der Leck? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bart van der Leck. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bart van der Leck en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bart van der Leck te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bart van der Leck!

Volg het aanbod kunst van Bart van der Leck te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bart van der Leck te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bart van der Leck instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bart van der Leck kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bart van der Leck!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bart van der Leck kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bart van der Leck en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bart van der Leck via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bart van der Leck of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bart van der Leck?

Kunst kopen van Bart van der Leck begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bart van der Leck, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bart van der Leck. Om meer kans te maken om de Bart van der Leck te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bart van der Leck! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.