Bartha Femke Mirandolle (1900-1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bartha Femke Mirandolle
Bartha Femke Mirandolle (1900-1965)

Bartha Femke Mirandolle (1900-1965)

Kunstenaar

Bartha Femke MIRANDOLLE (Sneek 1900 - Smallingerland 1965)

Aangeboden items
0
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Bartha Femke Mirandolle (1900-1965) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Bartha Femke Mirandolle (1900-1965) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Bartha Femke Mirandolle

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bartha Femke Mirandolle? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bartha Femke Mirandolle. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bartha Femke Mirandolle en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bartha Femke Mirandolle te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bartha Femke Mirandolle!

Volg het aanbod kunst van Bartha Femke Mirandolle te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bartha Femke Mirandolle te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bartha Femke Mirandolle instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bartha Femke Mirandolle kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bartha Femke Mirandolle!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bartha Femke Mirandolle kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bartha Femke Mirandolle en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bartha Femke Mirandolle via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bartha Femke Mirandolle of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bartha Femke Mirandolle?

Kunst kopen van Bartha Femke Mirandolle begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bartha Femke Mirandolle, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bartha Femke Mirandolle. Om meer kans te maken om de Bartha Femke Mirandolle te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bartha Femke Mirandolle! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.