Bas van der Poll (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bas van der Poll
Bas van der Poll (1947)

Bas van der Poll (1947)

Kunstenaar

Bas van der POLL (Den Haag 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bas van der Poll - Hand met sigaar, zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!
Bas van der Poll (1947) Nederlands Hand met sigaar, zeefdruk
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bas van der Poll

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bas van der Poll? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bas van der Poll. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bas van der Poll en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bas van der Poll te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bas van der Poll!

Volg het aanbod kunst van Bas van der Poll te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bas van der Poll te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bas van der Poll instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bas van der Poll kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bas van der Poll!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bas van der Poll kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bas van der Poll en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bas van der Poll via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bas van der Poll of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bas van der Poll?

Kunst kopen van Bas van der Poll begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bas van der Poll, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bas van der Poll. Om meer kans te maken om de Bas van der Poll te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bas van der Poll! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.