Basar (1901-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Basar
Basar (1901-1990)

Basar (1901-1990)

Kunstenaar

Basar (Bandung, 1901-1990) was _n van de belangrijkste Indonesische exponenten van de Mooi-Indi school. Basar leerde schilderen van zijn broer Suwardja en kreeg ook advies van Abdullah Suriosubroto, een beroemde schilder van indische landschappen. Na zijn vertrek naar Jakarta (1925) werd hij _n van de bekendste panoramische schilders in Indonesi, geliefd bij de koloniale Nederlanders maar ook andere buitenlanders.

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Basar (1901-1990) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Basar (1901-1990) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Basar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Basar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Basar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Basar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Basar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Basar!

Volg het aanbod kunst van Basar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Basar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Basar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Basar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Basar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Basar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Basar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Basar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Basar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Basar?

Kunst kopen van Basar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Basar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Basar. Om meer kans te maken om de Basar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Basar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.