Béla Kondor (1931-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Béla Kondor
Béla Kondor (1931-1972)

Béla Kondor (1931-1972)

Kunstenaar

Béla KONDOR (Boedapest 1931 - 1972)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Hongaars Hongaars  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
Béla Kondor - Moziplakát Portfolio (12 werken) kopen? Bied vanaf 50!
Béla Kondor - Moziplakát Portfolio (12 werken)Prenten & Uitgaves
Geplaatst doorArtandDesignonline
Eindtijd 30-03-2023 om 21:15
Jaartal1969
TechniekOffset
Afmetingen40 cm x 28 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Béla Kondor

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Béla Kondor? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Béla Kondor. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Béla Kondor en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Béla Kondor te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Béla Kondor!

Volg het aanbod kunst van Béla Kondor te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Béla Kondor te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Béla Kondor instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Béla Kondor kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Béla Kondor!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Béla Kondor kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Béla Kondor en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Béla Kondor via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Béla Kondor of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Béla Kondor?

Kunst kopen van Béla Kondor begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Béla Kondor, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Béla Kondor. Om meer kans te maken om de Béla Kondor te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Béla Kondor! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.