Bele Bachem (1916-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bele Bachem
Bele Bachem (1916-2005)

Bele Bachem (1916-2005)

Kunstenaar

Bele BACHEM (Düsseldorf 1916 - 2005 München)

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Bele Bachem - KEINE ANGST VOR DANAE 1972 kopen? Bied vanaf 150!
Bele Bachem (1916-2005) Duits KEINE ANGST VOR DANAE 1972
TechniekLitho
Afmetingen76 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bele Bachem

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bele Bachem? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bele Bachem. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bele Bachem en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bele Bachem te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bele Bachem!

Volg het aanbod kunst van Bele Bachem te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bele Bachem te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bele Bachem instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bele Bachem kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bele Bachem!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bele Bachem kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bele Bachem en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bele Bachem via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bele Bachem of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bele Bachem?

Kunst kopen van Bele Bachem begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bele Bachem, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bele Bachem. Om meer kans te maken om de Bele Bachem te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bele Bachem! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.