• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Berend Hoekstra (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Berend Hoekstra

Berend Hoekstra (1958)

Kunstenaar

Berend HOEKSTRA

Schilder, Tekenaar

Geboren te Roosendaal in 1958

Opleiding:

Berend Hoekstra volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Vorming te Tilburg.

Hij woont en werkt te Brussel

Berend Hoekstra zoekt met zijn werk het midden tussen een vorm van bezielde mythische beeldtaal en een intuïtieve werkwijze. Transformatie van vorm en een beladen inhoud staat in zijn artistieke houding centraal en verschaft de kijker een kijkervaring waarin deze steeds opnieuw wordt geconfronteerd met het dynamische proces dat schouwen inhoudt.

Exposities en prijzen:

1985 Prix de Rome Vrij Schilderen

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Berend Hoekstra - The faint kopen? Bied vanaf 100!
Berend Hoekstra - The faint

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorfrankovka

Eindtijd20-07-2022 om 21:42

Jaartal1991
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen58 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Berend Hoekstra

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Berend Hoekstra? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Berend Hoekstra. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Berend Hoekstra en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Berend Hoekstra te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Berend Hoekstra!

Volg het aanbod kunst van Berend Hoekstra te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Berend Hoekstra te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Berend Hoekstra instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Berend Hoekstra kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Berend Hoekstra!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Berend Hoekstra kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Berend Hoekstra en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Berend Hoekstra via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Berend Hoekstra of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Berend Hoekstra?

Kunst kopen van Berend Hoekstra begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Berend Hoekstra, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Berend Hoekstra. Om meer kans te maken om de Berend Hoekstra te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Berend Hoekstra! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.