Bernard Buffet (1928-1999)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bernard Buffet
Bernard Buffet (1928-1999)

Bernard Buffet (1928-1999)

Kunstenaar

Bernard BUFFET (10 July 1928 ? 4 October 1999) was a French painter of Expressionism and a member of the anti-abstract art group "L'homme T_moin" (the Witness-Man).Life and work Buffet was born in Paris, France, and studied art there at the _cole Nationale Sup_rieure des Beaux-Arts (National School of the Fine Arts) and worked in the studio of the painter Eug

Aangeboden items
0
Verkochte items
30
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Bernard Buffet (1928-1999) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 30 items van Bernard Buffet (1928-1999) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 49 mensen die Bernard Buffet (1928-1999) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Bernard Buffet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bernard Buffet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bernard Buffet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bernard Buffet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bernard Buffet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bernard Buffet!

Volg het aanbod kunst van Bernard Buffet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bernard Buffet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bernard Buffet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bernard Buffet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bernard Buffet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bernard Buffet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bernard Buffet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bernard Buffet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bernard Buffet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bernard Buffet?

Kunst kopen van Bernard Buffet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bernard Buffet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bernard Buffet. Om meer kans te maken om de Bernard Buffet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bernard Buffet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.