• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Bernardina Midderigh-Bokhorst (1880-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bernardina Midderigh-Bokhorst

Bernardina Midderigh-Bokhorst (1880-1972)

Kunstenaar

Bernardina Midderigh-Bokhorst (Soerabaja (Nederlands-Indi_), 31 mei 1880 ? Wassenaar, 20 juni 1972) was een Nederlands aquarellist, graficus, illustrator, tekenaar en lithograaf.Zij maakte onder meer boekillustraties, enkele met eigen tekst, wandversieringen voor school en kinderkamers, wandschilderingen voor het paviljoen van de tentoonstelling De Vrouw 1813-1913. Van talloze boeken (meest kinderboeken, bijvoorbeeld van Anna Sutorius) was zij de illustrator en boekbandontwerper.Zij genoot haar opleiding bij de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en was lid van de Vereeniging voor Ambachts- en Nijverheidskunst (VANK) (vanaf 1907 aspirant-lid, en vanaf 1910 lid); en zij was lid van de Unie van Soroptimisten afd. Den Haag vanaf 1929.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Bernardina Midderigh-Bokhorst - Katoenplukken. kopen? Bied vanaf 1!
Bernardina Midderigh-Bokhorst - Katoenplukken.

Prenten & Uitgaves

Geplaatst doorrguijt1979

Eindtijd 16-08-2022 om 19:58

Periode1900 t/m 1944
TechniekLitho
Afmetingen32 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Bernardina Midderigh-Bokhorst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bernardina Midderigh-Bokhorst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bernardina Midderigh-Bokhorst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bernardina Midderigh-Bokhorst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bernardina Midderigh-Bokhorst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bernardina Midderigh-Bokhorst!

Volg het aanbod kunst van Bernardina Midderigh-Bokhorst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bernardina Midderigh-Bokhorst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bernardina Midderigh-Bokhorst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bernardina Midderigh-Bokhorst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bernardina Midderigh-Bokhorst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bernardina Midderigh-Bokhorst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bernardina Midderigh-Bokhorst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bernardina Midderigh-Bokhorst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bernardina Midderigh-Bokhorst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bernardina Midderigh-Bokhorst?

Kunst kopen van Bernardina Midderigh-Bokhorst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bernardina Midderigh-Bokhorst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bernardina Midderigh-Bokhorst. Om meer kans te maken om de Bernardina Midderigh-Bokhorst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bernardina Midderigh-Bokhorst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.