Betsy Westendorp-Osieck (1880-1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Betsy Westendorp-Osieck
Betsy Westendorp-Osieck (1880-1968)

Betsy Westendorp-Osieck (1880-1968)

Kunstenaar

Betsy WESTENDORP-OSIECK (Amsterdam 1880 - Amsterdam 1968)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Betsy Westendorp-Osieck - Oude Amsterdamsche tuinhuizen, tien etsen door Betsy Westendorp-Osiek. kopen? Bied vanaf 690!
Betsy Westendorp-Osieck - Oude Amsterdamsche tuinhuizen, tien etsen door Betsy Westendorp-Osiek.Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorppkleinlooh
Eindtijd 15-01-2023 om 20:23
Jaartal1923
TechniekEts
Afmetingen27 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Betsy Westendorp-Osieck

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Betsy Westendorp-Osieck? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Betsy Westendorp-Osieck. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Betsy Westendorp-Osieck en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Betsy Westendorp-Osieck te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Betsy Westendorp-Osieck!

Volg het aanbod kunst van Betsy Westendorp-Osieck te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Betsy Westendorp-Osieck te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Betsy Westendorp-Osieck instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Betsy Westendorp-Osieck kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Betsy Westendorp-Osieck!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Betsy Westendorp-Osieck kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Betsy Westendorp-Osieck en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Betsy Westendorp-Osieck via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Betsy Westendorp-Osieck of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Betsy Westendorp-Osieck?

Kunst kopen van Betsy Westendorp-Osieck begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Betsy Westendorp-Osieck, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Betsy Westendorp-Osieck. Om meer kans te maken om de Betsy Westendorp-Osieck te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Betsy Westendorp-Osieck! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.