Billha Zussman (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Billha Zussman
Billha Zussman (1948)

Billha Zussman (1948)

Kunstenaar

Billha ZUSSMAN. Geboren in Israel maar werkzaam in Nederland

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Billha Zussman - Bloemenpracht kopen? Bied vanaf 25!
Billha Zussman - BloemenprachtGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 11-12-2022 om 22:25
Jaartal1988
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen32 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Billha Zussman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Billha Zussman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Billha Zussman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Billha Zussman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Billha Zussman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Billha Zussman!

Volg het aanbod kunst van Billha Zussman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Billha Zussman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Billha Zussman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Billha Zussman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Billha Zussman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Billha Zussman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Billha Zussman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Billha Zussman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Billha Zussman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Billha Zussman?

Kunst kopen van Billha Zussman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Billha Zussman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Billha Zussman. Om meer kans te maken om de Billha Zussman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Billha Zussman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.