Bob Denneboom (1909)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bob Denneboom
Bob Denneboom (1909)

Bob Denneboom (1909)

Kunstenaar

Bob DENNEBOOM (Amsterdam 1909-12-23)

Aangeboden items
2
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
Bob Denneboom - Jonge vrouw | aquarel/tekening - ingelijst kopen? Bied vanaf 27!
Bob Denneboom (1909) Nederlands Jonge vrouw | aquarel/tekening - ingelijst
TechniekAquarel
Afmetingen39 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 27
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Bob Denneboom - Portret van een vrouw | aquarel/tekening - ingelijst kopen? Bied vanaf 35!
Bob Denneboom (1909) Nederlands Portret van een vrouw | aquarel/tekening - ingelijst
TechniekAquarel
Afmetingen38 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Bob Denneboom

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bob Denneboom? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bob Denneboom. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bob Denneboom en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bob Denneboom te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bob Denneboom!

Volg het aanbod kunst van Bob Denneboom te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bob Denneboom te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bob Denneboom instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bob Denneboom kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bob Denneboom!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bob Denneboom kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bob Denneboom en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bob Denneboom via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bob Denneboom of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bob Denneboom?

Kunst kopen van Bob Denneboom begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bob Denneboom, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bob Denneboom. Om meer kans te maken om de Bob Denneboom te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bob Denneboom! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.