Bohumil Kecir (1904-1987)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bohumil Kecir
Bohumil Kecir (1904-1987)

Bohumil Kecir (1904-1987)

Kunstenaar

Bohumil KECIR (1904 - 1987)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Tsjechisch Tsjechisch  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Bohumil Kecir - ROTE BLUME - Signiertes Stilleben in Öl auf Karton des TSCHECHISCHEN KUBISTEN kopen? Bied vanaf 320!
Bohumil Kecir - ROTE BLUME - Signiertes Stilleben in Öl auf Karton des TSCHECHISCHEN KUBISTENSchilderij
Geplaatst doorartaud
Eindtijd 08-01-2023 om 22:37
Verzending Internationaal
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Bohumil Kecir

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bohumil Kecir? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bohumil Kecir. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bohumil Kecir en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bohumil Kecir te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bohumil Kecir!

Volg het aanbod kunst van Bohumil Kecir te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bohumil Kecir te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bohumil Kecir instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bohumil Kecir kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bohumil Kecir!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bohumil Kecir kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bohumil Kecir en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bohumil Kecir via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bohumil Kecir of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bohumil Kecir?

Kunst kopen van Bohumil Kecir begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bohumil Kecir, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bohumil Kecir. Om meer kans te maken om de Bohumil Kecir te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bohumil Kecir! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.