Brigitte Bogaerts (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Brigitte Bogaerts
Brigitte Bogaerts (1945)

Brigitte Bogaerts (1945)

Kunstenaar, Designer

Brigitte BOGAERTS (Helmond 1945)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Brigitte Bogaerts - bloemen kopen? Bied vanaf 65!
Brigitte Bogaerts - bloemenSchilderij
Geplaatst doormp43
Eindtijd 21-10-2022 om 22:56
Jaartal1976
TechniekOlieverf
Afmetingen63 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Brigitte Bogaerts - Honden kopen? Bied vanaf 45!
Brigitte Bogaerts - HondenSchilderij
Geplaatst doorMartha
Eindtijd 05-02-2023 om 22:27
Jaartal1976
TechniekOlieverf
Afmetingen62 cm x 82 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Brigitte Bogaerts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Brigitte Bogaerts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Brigitte Bogaerts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Brigitte Bogaerts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Brigitte Bogaerts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Brigitte Bogaerts!

Volg het aanbod kunst van Brigitte Bogaerts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Brigitte Bogaerts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Brigitte Bogaerts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Brigitte Bogaerts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Brigitte Bogaerts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Brigitte Bogaerts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Brigitte Bogaerts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Brigitte Bogaerts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Brigitte Bogaerts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Brigitte Bogaerts?

Kunst kopen van Brigitte Bogaerts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Brigitte Bogaerts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Brigitte Bogaerts. Om meer kans te maken om de Brigitte Bogaerts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Brigitte Bogaerts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.