Carel Blazer (1911-1980)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carel Blazer
Carel Blazer (1911-1980)

Carel Blazer (1911-1980)

Kunstenaar, Designer

Carel Blazer (Amsterdam 1911 - Nijmegen 1980)

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Carel Blazer - Foto: VARA gebouw kopen? Bied vanaf 59!
Carel Blazer (1911-1980) Nederlands Foto: VARA gebouw
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen17.5 x 24.5 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee
Carel Blazer - Gelatine zilverdruk: Sliedrecht Merwede kopen? Bied vanaf 159!
Carel Blazer (1911-1980) Nederlands Gelatine zilverdruk: Sliedrecht Merwede
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen22 x 20 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 159
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Carel Blazer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carel Blazer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carel Blazer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carel Blazer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carel Blazer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carel Blazer!

Volg het aanbod kunst van Carel Blazer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carel Blazer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carel Blazer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carel Blazer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carel Blazer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carel Blazer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carel Blazer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carel Blazer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carel Blazer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carel Blazer?

Kunst kopen van Carel Blazer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carel Blazer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carel Blazer. Om meer kans te maken om de Carel Blazer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carel Blazer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.