Carl Eduard Ahrendts (1822-1898)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carl Eduard Ahrendts
Carl Eduard Ahrendts (1822-1898)

Carl Eduard Ahrendts (1822-1898)

Kunstenaar

Carl Eduard AHRENDTS (Den Haag 1822 - 1898)

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Carl Eduard Ahrendts (1822-1898) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Carl Eduard Ahrendts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carl Eduard Ahrendts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carl Eduard Ahrendts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carl Eduard Ahrendts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carl Eduard Ahrendts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carl Eduard Ahrendts!

Volg het aanbod kunst van Carl Eduard Ahrendts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carl Eduard Ahrendts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carl Eduard Ahrendts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carl Eduard Ahrendts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carl Eduard Ahrendts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carl Eduard Ahrendts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carl Eduard Ahrendts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carl Eduard Ahrendts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carl Eduard Ahrendts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carl Eduard Ahrendts?

Kunst kopen van Carl Eduard Ahrendts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carl Eduard Ahrendts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carl Eduard Ahrendts. Om meer kans te maken om de Carl Eduard Ahrendts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carl Eduard Ahrendts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.