Carl Rabus (1898-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Carl Rabus
Carl Rabus (1898-1983)

Carl Rabus (1898-1983)

Kunstenaar

Carl RABUS (1898-1993)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Duits Duits  
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Carl Rabus - NAAKT kopen? Bied vanaf 30!
Carl Rabus - NAAKTGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorloverendale
Eindtijd 04-02-2023 om 10:30
Jaartal1958
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen32 cm x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Carl Rabus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Carl Rabus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Carl Rabus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Carl Rabus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Carl Rabus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Carl Rabus!

Volg het aanbod kunst van Carl Rabus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Carl Rabus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carl Rabus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Carl Rabus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Carl Rabus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Carl Rabus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Carl Rabus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Carl Rabus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Carl Rabus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Carl Rabus?

Kunst kopen van Carl Rabus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Carl Rabus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Carl Rabus. Om meer kans te maken om de Carl Rabus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Carl Rabus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.