Cees Andriessen (1940-2023)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cees Andriessen
Cees Andriessen (1940-2023)

Cees Andriessen (1940-2023)

Graficus, Tekenaar

Cees Andriessen (Wageningen 1940 - Apeldoorn 2023)

Aangeboden items
2
Verkochte items
196
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Cees Andriessen - Grote linosnede 1/8 kopen? Bied vanaf 100!
Cees Andriessen (1940-2023) Nederlands Grote linosnede 1/8
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen52 cm x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Cees Andriessen - `Na gelaten sporen voor een toekomst' kopen? Bied vanaf 60!
Cees Andriessen (1940) Nederlands `Na gelaten sporen voor een toekomst'
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen51.3 cm x 66.3 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Cees Andriessen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cees Andriessen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cees Andriessen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cees Andriessen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cees Andriessen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cees Andriessen!

Volg het aanbod kunst van Cees Andriessen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cees Andriessen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cees Andriessen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cees Andriessen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cees Andriessen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cees Andriessen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cees Andriessen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cees Andriessen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cees Andriessen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cees Andriessen?

Kunst kopen van Cees Andriessen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cees Andriessen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cees Andriessen. Om meer kans te maken om de Cees Andriessen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cees Andriessen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.