Charles Joseph Watelet (1867-1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Charles Joseph Watelet
Charles Joseph Watelet (1867-1954)

Charles Joseph Watelet (1867-1954)

Kunstenaar

Charles Joseph WATELET (Beauraing 1867 - ?? 1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Charles Joseph Watelet - Kruis 1930 kopen? Bied vanaf 75!
Charles Joseph Watelet - Kruis 1930Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorHenst000
Eindtijd 29-03-2023 om 21:48
Jaartal1930
TechniekEts
Afmetingen18 cm x 16.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Charles Joseph Watelet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Charles Joseph Watelet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Charles Joseph Watelet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Charles Joseph Watelet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Charles Joseph Watelet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Charles Joseph Watelet!

Volg het aanbod kunst van Charles Joseph Watelet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Charles Joseph Watelet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charles Joseph Watelet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Charles Joseph Watelet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Charles Joseph Watelet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Charles Joseph Watelet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Charles Joseph Watelet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Charles Joseph Watelet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Charles Joseph Watelet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Charles Joseph Watelet?

Kunst kopen van Charles Joseph Watelet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Charles Joseph Watelet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Charles Joseph Watelet. Om meer kans te maken om de Charles Joseph Watelet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Charles Joseph Watelet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.