Charlotte Molenkamp (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Charlotte Molenkamp
Charlotte Molenkamp (1955)

Charlotte Molenkamp (1955)

Kunstschilder

Charlotte MOLENKAMP (Tilburg 1955)

Biografie / Opleiding
Van 1971 tot 1975 volgde Molenkamp een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost te Breda. Van 1977 tot 1979 volgde ze een opleiding tekenen en schilderen aan de Tilburgse Academie voor Beeldende Vorming. Molenkamp heeft in de jaren ’80 een aantal jaar in Utrecht gewerkt. Ze woont en werkt nu in Tilburg.

Geboren in een kunstenaarsgezin, besluit Charlotte Molenkamp in 1971 een kunstenaarsopleiding te gaan volgen. Na haar opleiding in Tilburg vindt ze een parttime baan als leraar tekenen en kunstgeschiedenis, waarnaast ze zich richt op haar eigen werk. In 1980 begint ze in Utrecht in haar eigen huis met het maken van gouaches. In 1983 verhuist ze naar Tilburg, waar ze een atelier bij haar huis heeft. Daar begin ze met het maken van schilderingen met olieverf.

Exposities en prijzen
Charlotte Molenkamps eerste expositie was in de Schouwburg van Tilburg, naar aanleiding van het winnen van een schilderswedstrijd. Haar eerste expositie van olieverfschilderijen heeft ze samen met Eugène Brands in een galerie in Eindhoven. Haar werk is opgenomen in verschillende bedrijfscollecties, waaronder die van de ABN Amro, Philips, Interpolis en Rabobank. Ook het Koninklijk huis heeft werk van Charlotte Molenkamp in hun bezit. Ze exposeert jaarlijks in en op verschillende nationale en internationale galerieën en kunstbeurzen.


Aangeboden items
8
Verkochte items
267
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (193 x Favoriet)
filters
Charlotte Molenkamp - olieverf op doek: vogel kopen? Bied vanaf 2295!
Charlotte Molenkamp (1955) Nederlands olieverf op doek: vogel
TechniekOlieverf
Afmetingen117.5 cm x 97.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 2.295
Bied mee Bied mee
FA. (15)
Charlotte Molenkamp - vogel kopen? Bied vanaf 175!
Charlotte Molenkamp (1955) vogel
TechniekZeefdruk
Afmetingen75 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Charlotte Molenkamp - vogel kopen? Bied vanaf 155!
Charlotte Molenkamp (1955) vogel
TechniekZeefdruk
Afmetingen75 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 155
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Charlotte Molenkamp - Face kopen? Bied vanaf 50!
Charlotte Molenkamp (1955) Face
TechniekZeefdruk
Afmetingen63 cm x 87 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Charlotte Molenkamp - Vogel kopen? Bied vanaf 50!
Charlotte Molenkamp (1955) Vogel
TechniekZeefdruk
Afmetingen75.5 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Charlotte Molenkamp - Litho - 1991 kopen? Bied vanaf 99!
Charlotte Molenkamp (1955) Nederlands Litho - 1991
TechniekLitho
Afmetingen77 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee
FA. (3)
Charlotte Molenkamp - Vogel en kat kopen? Bied vanaf 1750!
Charlotte Molenkamp (1955) Nederlands Vogel en kat
TechniekOlieverf
Afmetingen119 cm x 98 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.750
Bied mee Bied mee
FA. (15)

Kunst kopen van Charlotte Molenkamp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Charlotte Molenkamp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Charlotte Molenkamp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Charlotte Molenkamp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Charlotte Molenkamp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Charlotte Molenkamp!

Volg het aanbod kunst van Charlotte Molenkamp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Charlotte Molenkamp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charlotte Molenkamp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Charlotte Molenkamp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Charlotte Molenkamp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Charlotte Molenkamp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Charlotte Molenkamp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Charlotte Molenkamp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Charlotte Molenkamp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Charlotte Molenkamp?

Kunst kopen van Charlotte Molenkamp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Charlotte Molenkamp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Charlotte Molenkamp. Om meer kans te maken om de Charlotte Molenkamp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Charlotte Molenkamp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.