• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Cheyco Leidmann (1948)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Cheyco Leidmann

Cheyco Leidmann (1948)

Kunstenaar

Cheyco LEIDMANN (1948)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Cheyco Leidmann - Motel, Culver City, Spare Tire en Red Limosine kopen? Bied vanaf 100!
Cheyco Leidmann - Motel, Culver City, Spare Tire en Red Limosine

Fotografie

Geplaatst doorIngridVolkersz

Eindtijd11-05-2022 om 22:00

Jaartal1980
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Cheyco Leidmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cheyco Leidmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cheyco Leidmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cheyco Leidmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cheyco Leidmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cheyco Leidmann!

Volg het aanbod kunst van Cheyco Leidmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cheyco Leidmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cheyco Leidmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cheyco Leidmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cheyco Leidmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cheyco Leidmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cheyco Leidmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cheyco Leidmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cheyco Leidmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cheyco Leidmann?

Kunst kopen van Cheyco Leidmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cheyco Leidmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cheyco Leidmann. Om meer kans te maken om de Cheyco Leidmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cheyco Leidmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.