Christoph Hessel (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Christoph Hessel
Christoph Hessel (1952)

Christoph Hessel (1952)

Kunstenaar

Christoph HESSEL (Süßen 1952)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Christoph Hessel (1952) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 2 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Christoph Hessel (1952) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Christoph Hessel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Christoph Hessel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Christoph Hessel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Christoph Hessel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Christoph Hessel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Christoph Hessel!

Volg het aanbod kunst van Christoph Hessel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Christoph Hessel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Christoph Hessel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Christoph Hessel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Christoph Hessel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Christoph Hessel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Christoph Hessel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Christoph Hessel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Christoph Hessel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Christoph Hessel?

Kunst kopen van Christoph Hessel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Christoph Hessel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Christoph Hessel. Om meer kans te maken om de Christoph Hessel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Christoph Hessel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.