• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Claude Manoukian (1936)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Claude Manoukian

Claude Manoukian (1936)

Kunstenaar

1936 Eaubonne

Aangeboden items
2
Verkochte items
33
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Claude Manoukian - Litho, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Claude Manoukian - Litho, Zonder titel - Ingelijst

Grafiek na 1900

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd22-05-2022 om 20:08

Periode2000 t/m Heden
TechniekLitho
Afmetingen72.5 cm x 87.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Claude Manoukian - ‘Femme et fleurs‘, lithografie, handgesigneerd kopen? Bied vanaf 55!
Claude Manoukian - ‘Femme et fleurs‘, lithografie, handgesigneerd

Grafiek na 1900

Geplaatst doorPapierkamer Aelbrecht

Eindtijd04-12-2021 om 21:30

Periode2000 t/m Heden
TechniekLitho
Afmetingen76 cm x 55.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Claude Manoukian

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Claude Manoukian? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Claude Manoukian. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Claude Manoukian en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Claude Manoukian te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Claude Manoukian!

Volg het aanbod kunst van Claude Manoukian te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Claude Manoukian te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Claude Manoukian instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Claude Manoukian kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Claude Manoukian!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Claude Manoukian kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Claude Manoukian en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Claude Manoukian via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Claude Manoukian of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Claude Manoukian?

Kunst kopen van Claude Manoukian begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Claude Manoukian, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Claude Manoukian. Om meer kans te maken om de Claude Manoukian te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Claude Manoukian! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.