Claudia Steine
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Claudia Steine
Claudia Steine

Claudia Steine (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Claudia STEINE

Aangeboden items
2
Verkochte items
42
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Claudia Steine - VROUW IN BED / KLEURLITHO / 65x50cm / SIG kopen? Bied vanaf 35!
Claudia Steine - VROUW IN BED / KLEURLITHO / 65x50cm / SIGGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKUNSTHUIS_BE
Eindtijd 03-02-2023 om 22:45
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Claudia Steine - Litho. Lady in Red I kopen? Bied vanaf 30!
Claudia Steine - Litho. Lady in Red IGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorduif
Eindtijd 08-02-2023 om 21:41
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen70 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Claudia Steine

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Claudia Steine? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Claudia Steine. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Claudia Steine en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Claudia Steine te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Claudia Steine!

Volg het aanbod kunst van Claudia Steine te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Claudia Steine te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Claudia Steine instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Claudia Steine kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Claudia Steine!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Claudia Steine kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Claudia Steine en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Claudia Steine via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Claudia Steine of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Claudia Steine?

Kunst kopen van Claudia Steine begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Claudia Steine, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Claudia Steine. Om meer kans te maken om de Claudia Steine te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Claudia Steine! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.