• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Clemens Merkelbach van Enkhuizen (1937)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Clemens Merkelbach van Enkhuizen

Clemens Merkelbach van Enkhuizen (1937)

Kunstenaar

Clemens MERKELBACH VAN ENKHUIZEN (Gemeente Roosendaal 1937)

aquarellist, etser, graficus, lithograaf, pastellist, pentekenaar, schilder, tekenaar

Opleiding

1954-1958 Academie voor Beeldende Kunsten St Joost (Breda)

Rijksakademie van beeldende kunsten (Amsterdam)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Clemens Merkelbach van Enkhuizen - Sint-Nicolaaskerk te Amsterdam kopen? Bied vanaf 65!
Clemens Merkelbach van Enkhuizen - Sint-Nicolaaskerk te Amsterdam

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorLaVida

Eindtijd29-05-2022 om 22:17

Jaartal1997
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen61 cm x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Clemens Merkelbach van Enkhuizen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Clemens Merkelbach van Enkhuizen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Clemens Merkelbach van Enkhuizen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Clemens Merkelbach van Enkhuizen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Clemens Merkelbach van Enkhuizen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Clemens Merkelbach van Enkhuizen!

Volg het aanbod kunst van Clemens Merkelbach van Enkhuizen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Clemens Merkelbach van Enkhuizen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Clemens Merkelbach van Enkhuizen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Clemens Merkelbach van Enkhuizen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Clemens Merkelbach van Enkhuizen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Clemens Merkelbach van Enkhuizen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Clemens Merkelbach van Enkhuizen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Clemens Merkelbach van Enkhuizen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Clemens Merkelbach van Enkhuizen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Clemens Merkelbach van Enkhuizen?

Kunst kopen van Clemens Merkelbach van Enkhuizen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Clemens Merkelbach van Enkhuizen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Clemens Merkelbach van Enkhuizen. Om meer kans te maken om de Clemens Merkelbach van Enkhuizen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Clemens Merkelbach van Enkhuizen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.