Clement van Vlaardingen (1916-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Clement van Vlaardingen
Clement van Vlaardingen (1916-1972)

Clement van Vlaardingen (1916-1972)

Kunstenaar

1916-1972Clement van Vlaardingen was een veelzijdig kunstschilder die veel experimentele en vernieuwende technieken in zijn werk toepaste, waarmee hij een geheel eigen en kenmerkende stijl cre_erde. Zijn werk heeft een impressionistische inslag. Clement schilderde breed,met forse, bewogen penseelstreken. Bij zijn Italiaanse impressies zijn de kleurtonen fel van aard, waarbij het paletmes zijn favoriete gereedschap was. Hij was lid van Arti et Amicitiae en St. Lucas in Amsterdam en van de Vereniging voor Beeldende Kunst Laren- Blaricum. Hij werkte en leefde voor de kunst en was individualistisch ingesteld. Bron ; rkd , scheen

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Clement van Vlaardingen - Haven kopen? Bied vanaf 150!
Clement van Vlaardingen - HavenSchilderij
Geplaatst doorGertStuve
Eindtijd 09-10-2022 om 19:27
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen37 cm x 51 cm (h x b)
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Clement van Vlaardingen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Clement van Vlaardingen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Clement van Vlaardingen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Clement van Vlaardingen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Clement van Vlaardingen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Clement van Vlaardingen!

Volg het aanbod kunst van Clement van Vlaardingen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Clement van Vlaardingen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Clement van Vlaardingen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Clement van Vlaardingen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Clement van Vlaardingen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Clement van Vlaardingen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Clement van Vlaardingen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Clement van Vlaardingen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Clement van Vlaardingen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Clement van Vlaardingen?

Kunst kopen van Clement van Vlaardingen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Clement van Vlaardingen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Clement van Vlaardingen. Om meer kans te maken om de Clement van Vlaardingen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Clement van Vlaardingen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.