Conradijn Cunaeus (1828-1895)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Conradijn Cunaeus
Conradijn Cunaeus (1828-1895)

Conradijn Cunaeus (1828-1895)

Kunstschilder

Conradijn CUNAEUS (Dendermonde 1828 - Nieuwer-Amstel (Amstelveen) 1895


Conradijn Cunaeus was een dierenschilder, en vervaardigde vooral voorstellingen van honden. Dierstukken werden in de negentiende eeuw verheven tot een eigen genre. Cunaeus was een leerling van Nicolaas Pieneman. 


Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Conradijn Cunaeus - Olieverf op paneel, Cavaller King Charles Spaniël - Ingelijst kopen? Bied vanaf 500!
Conradijn Cunaeus - Olieverf op paneel, Cavaller King Charles Spaniël - IngelijstSchilderij
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 23-01-2023 om 21:03
Periode1800 t/m 1899
TechniekOlieverf
Afmetingen41 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Conradijn Cunaeus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Conradijn Cunaeus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Conradijn Cunaeus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Conradijn Cunaeus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Conradijn Cunaeus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Conradijn Cunaeus!

Volg het aanbod kunst van Conradijn Cunaeus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Conradijn Cunaeus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Conradijn Cunaeus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Conradijn Cunaeus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Conradijn Cunaeus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Conradijn Cunaeus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Conradijn Cunaeus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Conradijn Cunaeus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Conradijn Cunaeus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Conradijn Cunaeus?

Kunst kopen van Conradijn Cunaeus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Conradijn Cunaeus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Conradijn Cunaeus. Om meer kans te maken om de Conradijn Cunaeus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Conradijn Cunaeus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.