• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Constantijn Molenkamp (1959)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Constantijn Molenkamp

Constantijn Molenkamp (1959)

Kunstenaar

Constantijn Molenkamp is geboren in Tilburg en groeit op in een kunstenaarsfamilie. Zijn vader (Nico Molenkamp) en zijn zus (Charlotte Molenkamp) zijn ook beroemde kustschilders Aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg heeft hij zijn opleiding gevolgd. Hij woont en werkt in Vught

Constantijn bewandelt een weg door de schilderkunst waarbij eigen handschrift en beeldtaal de belangrijkste elementen zijn. In dikke lagen brengt hij de olieverf op zijn doeken aan. Niet alleen met kwasten; vaak boetseert hij de olieverf met zijn handen of palletmes op het doek. Dit geeft de schilderijen warmte en diepte op een zeer speciale manier. Voor zijn zeezichten heeft Constantijn de naam "Zeeschap" verzonnen. Zeeschap betekent voor hem het abstraheren van zeezichten op een geheel eigen wijze. Enkele jaren later is daar de term "Landmarks" bijgekomen, waarbij op dezelfde wijze landschappen worden geabstraheerd. Beide termen zijn vaak terug te vinden in de titels van zijn werk. Door de schilderijen niet in te kaderen accentueert Contantijn nog eens het ruimtelijke van de natuur. Vaak staan mensen minuten lang bij zijn schilderijen weg te dromen, gevangen in de boeiende vervreemding van abstracte ruimtelijke landschappen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Constantijn Molenkamp - Olieverf op doek, Zeeschap - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 250!
Constantijn Molenkamp - Olieverf op doek, Zeeschap - Ingelijst (Zeer groot)

Schilderij

Geplaatst doorVeilingmeesterCollecties

Eindtijd22-05-2022 om 20:57

Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
Afmetingen126.5 cm x 136.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Constantijn Molenkamp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Constantijn Molenkamp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Constantijn Molenkamp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Constantijn Molenkamp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Constantijn Molenkamp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Constantijn Molenkamp!

Volg het aanbod kunst van Constantijn Molenkamp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Constantijn Molenkamp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Constantijn Molenkamp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Constantijn Molenkamp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Constantijn Molenkamp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Constantijn Molenkamp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Constantijn Molenkamp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Constantijn Molenkamp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Constantijn Molenkamp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Constantijn Molenkamp?

Kunst kopen van Constantijn Molenkamp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Constantijn Molenkamp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Constantijn Molenkamp. Om meer kans te maken om de Constantijn Molenkamp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Constantijn Molenkamp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.