Constantin Terechkovitch (1902-1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Constantin Terechkovitch
Constantin Terechkovitch (1902-1978)

Constantin Terechkovitch (1902-1978)

Kunstenaar

Constantin TERECHKOVITCH (1902 - 1978)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Constantin Terechkovitch - "La Vieille et les deux Servantes" kopen? Bied vanaf 50!
Constantin Terechkovitch (1902-1978) Frans "La Vieille et les deux Servantes"
TechniekLitho
Afmetingen55 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 50
1 bieding
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Constantin Terechkovitch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Constantin Terechkovitch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Constantin Terechkovitch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Constantin Terechkovitch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Constantin Terechkovitch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Constantin Terechkovitch!

Volg het aanbod kunst van Constantin Terechkovitch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Constantin Terechkovitch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Constantin Terechkovitch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Constantin Terechkovitch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Constantin Terechkovitch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Constantin Terechkovitch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Constantin Terechkovitch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Constantin Terechkovitch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Constantin Terechkovitch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Constantin Terechkovitch?

Kunst kopen van Constantin Terechkovitch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Constantin Terechkovitch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Constantin Terechkovitch. Om meer kans te maken om de Constantin Terechkovitch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Constantin Terechkovitch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.